Munise Ünlü

 In Genel

Merhaba;

Ben Munise ÜNLÜ 1975 Çankırı doğumluyum. Ev Hanımıyım, evliyim, 22 yaşında ve 15 yaşında iki erkek çocuk annesiyim. Daha önceleri bilindik 2 kozmetik firmasında denemelerim oldu ancak bu işleri ne kadar bilinçsizce yaptığımı ve yanlışlarımı PROPA ile tanıştıktan sonra anladım.

2014 yılı Temmuz ayında Bu güzel aile ile tanıştım. Kız kardeşim Melek’ten aldığımız koltuk altı spreyi hayatımızı değiştirdi,  tamda eşimin piyasada ki koltuk altı ürünlerinin ne kadar zararlı olduğunu anlattığı bir günde benim bu ürünü almam tesadüf olamazdı, eşimin de ürünü çok beğenmesi üzerine üye olma kararı verdik. Eşim ‘’sadece bu ürünü sipariş verelim yeter’’ demişti, ancak üye olduktan sonra gelen ürünlerin hepsi bizi ayrı ayrı etkilemişti, ben ürün satmam böyle bir işi yapmam sadece sana destek olurum diyen eşim, her ortamda ürünleri anlatmaya başlamıştı , eşimle çıktığımız bu yolda 2,5 yıllık bir süreçte ekibimize yüzlerce arkadaşımız dahil oldu ve büyük bir ekibe sahip olduk. Hatırı sayılır bir pasif gelirinde sahibi olduk.

Propa ya başladıktan sonra kendime güvenim arttı, kendim ve ailem için bugüne kadar neler yapabildiğimi ve bundan sonra neleri yapabileceğimi gördüm.

Firmamın 25 yıllık üretim tecrübesi 10 yıllık Network tecrübesi sonucu ortaya çıkardığı benimpropam; hayallerime daha hızlı ulaşmak için bir fırsattı ve 2,5 yıllık tecrübemizi de arkamıza alarak Propa Plus sistemine GOLD üye olarak dahil olduk.

Hem ürün tecrübemizden hem de Network Marketing tecrübemizden faydalanarak hayallerine uzanmak isteyen , kazanmak isteyen arkadaşları benimle yola çıkmaya , birlikte çalışmaya davet ediyorum.

Görüşmek üzere sevgiler.

Diğer Hikayeler

Yorum Bırakın

11 − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Okuyamıyor musunuz? Değiştirin