ERKAN SERT

 In Genel

Ben Erkan SERT 1981 Eskişehir doğumluyum. 24 Temmuz 2005’te hayat arkadaşım yani eşim Arzu Hanım ile iyi günde, kötü günde sözünü verdik.

2006 yılında oğlumuz İbrahim ve 2009 yılında oğlumuz Egemen hayata bizimle merhaba dediler.

15 yıl boyunca patronlu işlerde bordrolu personel olarak çalıştım. Bizi network ile tanıştıran 2006 yılında EK GELİR İSTER MİSİN?  Yazan bir el ilanı oldu. Bu firma ile iki yıl çalıştık fakat işler istediğimiz gibi gitmedi. Ama biz network işini çok sevmiştik. 22 Aralık 2008’de PROPA ailesine katıldık. Bu muhteşem firmamız PROPA ile istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ettik. 4 Nisan 2016’da Türkiye’nin ilk PROPA OFİSİ ’ni açtık. Hayallerimize ve hedeflerimize emin adımlarda ilerlerken, son 12 yıl hizmet verdiğim bordrolu personel olarak çalıştığım kurum ile yollarımız ayrıldı. İşte şimdi o radikal kararı verme zamanı gelmişti.

Patronlu işlerde bordroya bağımlı personel olarak çalışmaya devam mı?

Yoksa PROPA ’da kendi işimizin patronu olma fırsatını yakalamışken sımsıkı sarılmak mı? Bu kararı almamız hiç uzun sürmedi çünkü içimizde hep bir gün PROPA tek işimiz olacak inancı vardı. Her şey o kadar güzel gelişiyordu ki tam da bu dönemde PROPA yeni İş Modeli ve Kazanç Planı PROPA PLUS ve BENİM PROPAM olarak yenilenmişti.

Bizde BENİM PROPAM ’da PROPA PLUS iş ortaklığımızı başlatarak bu keyifli, sağlıklı ve kazançlı yolculukta sizlerin de hayatına dokunmaya hazırız. Kurucumuz Hakan GÜLGÜN ’ünde dile getirdiği gibi BAŞARININ YOLU BAŞKALARININ HAYATINA GÖNÜLLÜ OLARAK YARDIM ETMEKTEN GEÇER.

Diğer Hikayeler

Yorum Bırakın

eighteen − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Okuyamıyor musunuz? Değiştirin