NURAY IYCİL

 In Genel

8 Ocak 1968 Eskişehir doğumluyum. 23 yaşında İstanbul Bilgi Üniversitesi Genetik ve Biomühendislik bölümünde okuyan bir kızım, 28 yaşında kendi işyerinin yöneticiliğini yapan bir oğlum var.

Herkesin çocukken bir hayali vardır ya; “ben büyüyünce doktor olacağım” “ben büyüyünce avukat olacağım” gibi, benimde hayalim iş kadını olabilmekti.

Maalesef ki gençliğimde aile büyüklerimin baskısı ve çevresel nedenlerden dolayı bu hayalimi gerçekleştirmek mümkün olmadı. Bu arada evlenmiş 2 çocuk sahibi olmuştum. Çalışma azmim ve hayalim hala devam ettiğinden ev kadınlığımın yanında yapılabilecek işin network olduğunu düşünerek birçok firmada çalıştım fakat sonuç hep hüsran oldu.

2007 yılında özel hayatımdaki dalgalanmalar ve belli bir bitiş, hayata sıfırdan, yeniden başlamama neden oldu. Ben kendi işimi yapmayı hep planladım. Aklımda birçok iş fikri varken “ben yaparım”dan çok “en iyi nasıl ve kimlerle yaparım” değerlendirmelerim sonucu en iyi bildiğim, yapmaktan en çok zevk aldığım pazarlama işini, kendi Ar-Ge’siyle üretim yapan, Türk malı ayrıcalığı olan tam destekle benimpropam iş ortaklığını seçtim.

Sevdiğim işi yapmanın mutluluğu ve azmiyle pes etmeden, bahane üretmeden Türkiyenin birçok ilinde gerçekleştirdiğim tanıtım toplantılarım, hedefli ve planlı uzun çalışmalarım sonucunda propa ailemin de desteğiyle Türkiye Lideri olmaya hak kazandım.

İleriye yönelik hedeflerim arasında firmamdaki 10 yıllık çalışmalarımın katlanarak büyüyeceğine ve birçok iş ortağıma danışmanlık yaparken maddi ve manevi kazanç sağlatacağıma inanıyorum.

Söyleyince mucize gibi görünüyor ama bugünlere gelmek kolay olmadı. Ekibim çok iyiydi ve hepsi bana inandı. Hep beraber sıfırdan bir mucize yarattık. Mucize enerjinizi korkularınıza değil hayallerinize verdiğiniz zaman başlar.

Sevgiler, Nuray İycil.

Diğer Hikayeler

Yorum Bırakın

12 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Okuyamıyor musunuz? Değiştirin